Ameeriklaste lemmiktoit ei olegi hamburger

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Kui sa saaks süüa elu lõpuni kogu aeg vaid ühte toitu, siis mis see oleks? Hiljuti küsiti sama küsimust Ameerika erinevates osariikides elavatelt inimestelt ja tulemused on üsnagi üllatavad.

Meile kui kõrvaltvaatajatele võib tunduda, et ameeriklased muust ei mõtlegi kui burgeritest. See pole aga sugugi tõsi, sest nende mõtetes on aukohal hoopiski pitsa.

The Harris Polli küsitlusest selgus, et kõige rohkem ameeriklasi (21 protsenti) on valmis elu lõpuni sööma ainult pitsat. Sellele järgnes steik (16 protsenti), hamburger (13 protsenti), takod (11 protsenti) ja pasta (11 protsenti), edastab Taste of Home.

Pitsa valiti rahva lemmiktoiduks juba teist aastat järjest. Ühtlasi selgus küsitlusest, et pitsa on ka inimeste lemmik-patutoit, mida endale dieedi ajal lubatakse. Kui pitsale lisatakse köögivilju, siis ei tunta end selle söömise pärast ka väga halvasti, sest see tundub nõnda tervislikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles