Uuring: just nii palju on lastevanematel tegelikult seksiks aega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Suur osa paare üritab pärast laste sündi hoida kirge elus kähkukatega, selgus värske küsitluse käigus. Millise pikkusega on keskmine kähkukas ja millised poosid on seda tehes kõige levinumad? Kohe saad teada!

Lapsevanematel on nii suur ajapuudus, et keskmine seksuaalakt kestab ainult kaks minutit ja 15 sekundit. Seitse paari kümnest harrastab kähkukaid selleks, et kirg suhtest pärast lapsi ei kaoks. Üks paar kaheteistkümnest tunnistab, et nende seksuaalvahekord kestab vähem kui minut.

Hoolimata sellest, et lapsevanemateks saades seksivad paarid vähem, ütles 47 protsenti isadest, et nende seksuaalelu on parem kui kunagi varem. Selle seisukohaga nõustus ainult 29 protsenti emadest.

Küsitlusest, milles osales 1776 lapsevanemat, selgus, et oluline pole vahekorra pikkus, vaid see, kui palju sa seda naudid. Seega, hästi tehtud, minutimehed!

Uuringust selgus ka see, et kõige populaarsem koht kähkukaks on mängutuba või elutuba, seda muidugi pärast laste voodissepanekut. Üsna populaarne on seksida ka duši all või lihtsalt lukustatud vannitoas.

Kõige parem poos kähkuka jaoks on vastajate arvates koerapoos, seda nautis kolm lapsevanemat viiest. Sellele järgnes misjonäripoos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles