Pane tähele! Kas peaksid eksile häid pühi soovima?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Scanpix

On täiesti normaalne, et pühade ajal tahame enda jaoks olulistele inimestele häid soove edastada. Kas peaksid ilusad soovid ka eksi poole teele panema?

New Yorgi suhteekspert Susan Winter sõnab, et eksile «häid pühi» soovimine on okei senikaua, kui olete mõlemad romantilised tunded maha matnud. «Eksile pühade ajal kirjutamises ei ole midagi halba, kui olete mõlemad pärast lahkuminekut edukalt edasi liikunud. Kui kummalgi teist pole enam romantilisi tundeid, ei saa midagi peale soojade mälestuste üles kerkida,» sõnab ta.

Küll aga peaksid mõtlema hoolega järele, kui tahad kirjutada tagamõttega, et ehk võib suhtest veel asja saada. «Kui sa endiselt igatsed oma eksi järele, võib sõnumi saatmine olla riskantne. Tõsi - see on vabandus suhtlemiseks. Aga see võib lõppeda pealiskaudse vastusega, mis soovib vastu kenasid pühi. See löök võib mõjuda masendavalt. Nii et mõtle hoolega, miks sa tahad häid pühi soovida.»

Iseenesest pole ilusates soovides midagi halba, aga esmalt peaksid mõtlema, kuidas see võib sulle ja su eksile emotsionaalselt mõjuda. Kui tead, et oled endiselt eksi mõtetes, aga ise uuele katsele minna ei taha, võid välja saata vale signaali, et oled endiselt huvitatud, vahendab Elite Daily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles