Kui tihti peaks teksapükse pesema?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / PantherMedia / LightField Studios

Kui tihti pesed oma teksapükse sina?

Stilist Heather Loduca räägib, et see, kui tihti oma pükse pesema pead, sõltub nende materjalist. Kui tegu on 100 protsenti puuvillaste pükstega, vormivad nad end sinu keha järgi ja lähevad ajaga mugavamaks. «Kui sa just ei pilla neile suure portsu majoneesi või tee nendega sporti, siis saavad puuvillased püksid pikalt hakkama ka plekipuhastusega,» selgitab Heather. Sama kehtib stilisti sõnul ka nn vanaaegsete teksade puhul, mida praegu tehakse ning üldse kõigi teksade puhul, mis pole venivast materjalist.

Teksad, mis on tehtud venivast materjalist, vajavad tihedamat pesu. Vastasel juhul venivad nad liialt välja. Kui oled soetanud eriti ümber vormivad teksad, võid neid ka pärast iga kandmiskorda pesta, et nad algsesse vormi tagasi tõmbaks. Küll aga ei ole seda hea teha mustade ja tumesiniste teksade puhul, kuna nende värv kipub ruttu kaduma, kirjutab Wellandgood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles