Pruut viskas pulmast välja nutva lapse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Sel aastal on mitmed pruudid oma naeruväärsete tegemistega silma jäänud, kuid kas tänane pruut on üks neist?

Nimelt kirjutab üks pruut Redditis, et uurida: kas ehk ta ise on tõesti eksinud? Ta selgitab, et viskas oma pulmast välja nutva lapse koos tema vanematega. Samas aga oli ta oma kutsel selgelt ära märkinud, et lapsed ei ole pulma oodatud. Sellest hoolimata ilmus peresõber kohale oma imiku ja paariaastase põngerjaga.

Pruut kannatas asja välja tseremoonia ajal, kuna tal oli ilmselgelt tegemist – ta tegeles abiellumisega. Aga kui jõudis kätte piduliku vastuvõtu aeg, hakkasid mured kuhjuma.

«Mul oli palju teisi külalisi ja ma tõesti ei viitsinud sellega tegeleda,» kirjutab pruut. «Ma palusin meie pulmakorraldajal minna paari käest uurima, kas keegi tuleb nende lastele vastuvõtu ajaks järele, kuna pulmas ei ole lapsed ette nähtud.»

Naine selgitab, et külalised jõid ja lõbutsesid lärmakalt, beebil ja põnnil polnud lihtsalt peol kohta. «Beebi viidi juba tseremoonia ajal korraks välja, kuna ta hakkas nutma ning ma nägin, et ka põnn hakkas ära väsima ning muutus virilaks,» räägib ta.

Kui peokorraldaja paariga rääkima läks, nägi pruut eemalt, et tõusis vaidlus. Ta lähenes, et olukord lahendada, kuid enne, kui ta jõudis midagi öelda, kurtsid lapsevanemad, kui ebaviisakas on ikka tema pulmakorraldaja. Pruut selgitas, et tema paluski see olukord lahendada ning meenutas, et pulm on lapsevaba, nõnda seisis ka kutsel. «Naine hakkas selgitama, et nad suudavad ise oma laste eest hoolt kanda, aga ma ütlesin, et asi pole selles. Siis tuli mu abikaasa mulle appi ning paari meespoole ja tema vahel tõusis häälekas vaidlus. Siis ma palusingi neil lihtsalt lahkuda, mida nad õnneks ka suurema kärata tegid,» meenutab naine päeva, mis oleks pidanud olema tema elu üks ilusamatest.

Muidugi rääkisid kõik külalised juhtunust ning pruut on mures – kas ta ehk käitus valesti? Ülekaalukalt aga arvavad inimesed Redditis, et tõprad olid siin olukorras tõesti lapsevanemad, kes pruudi palvet ignoreerisid ja et selline käitumine oli pahatahtlik. Mis sina arvad, kas pruut eksis või käitus õigesti?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles