5 uusaastalubadust vallalistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Ajal, mil kõik paarikesed lubavad osta ühise kodu, alustada pere või võtta koera, on vallalistel teised eesmärgid. Mida lubada endale uueks aastaks, kui oled vallaline?

Enda eest hoolitsemine

Vii ennast ise 2019. aastal kohtingule, ära oota kaaslast, kes seda teeks. Hoolitse enda eest. Mitte vaid tervise ja keha, aga ka enesetunde eest.

Defineeri enda standardid

Sõnasta asjad, mida uuelt aastalt ootad. Soovide välja kirjutamine aitab neil teadvusesse jõuda. Mis teeb su õnnelikuks? Kui oled need asjad enda jaoks läbi mõelnud, tunned sa need ka edukamalt ära.

Poputa oma sõprussuhteid

Suhtesse minnes jäävad sõbrad tihti unarusse. Sisenedes vallalisena 2019. aastasse, võta eesmärgiks oma sõprust nautida. Võta plaani vanade tuttavatega kohtumine. See ei pea olema ajakulukas, kuid oluline on sõprussuhteid vahepeal turgutada.

Ole «jah-inimene»

Võta vastu kõik, mida uuel aastal on sulle pakkuda. Kui mitte nüüd, siis millal veel? Võta eesmärgiks proovida midagi uut iga päev/iga nädal/iga kuu.

Lõpeta enda võrdlemine

Teistega võrdlemine ei vii kuhugi. Kõigil on erinevad elud, erinevad soovid ja sihid. Hakka kirja panema asju, mille eest sa oma elus tänulik ja õnnelik oled. Lihtne on takerduda asjadesse, mida sul ei ole. Hinda sel aastal rohkem neid asju, mis sul on. Usu, neid on rohkem kui sa arvad.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles