Seitsmeaastane poiss tegi midagi lubamatut, sest talle ei meeldinud saadud jõulukingitus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Jõulukingitus, mis pidi seitsmeaastasele poisile sooja andma, jättis ta nähtavasti külmaks. Väike poiss tegi väga üleannetu teo, sest sai kingituseks suusapüksid.

Poiss helistas rahulolematuna häirekeskusele ning väitis, et tema vanemad on väga-väga julmad.

Politsei esindaja Kerry Schmidt ütles uudistele, et väike poiss tõepoolest helistas jõululaupäeval politseile, sest oli saadud kingituse pärast endast väljas ning soovis politsei abi.

Schmidti sõnul kõnet hädaolukorrana ei käsitletud ja ühtegi politseiniku lapse koju ei saadetud. Tema arvates satub poiss nüüd jõuluvana üleannetute listi.

Schmidti sõnul mõjutavad isegi pealtnäha süütud kõned päästjate tööd, sest võlts kõned kulutavad väärtuslikku aega, mis muidu läheks reaalsetele hädaolukordadele reageerimiseks.

Schmidt ei usu, et antud kõne lapsele tõsiseid tagajärgi toob, kuid loodab, et antud intsident on õppetunniks teistele lastele, kes samuti ei ole oma kingitustega rahul. Schmidt rõhutab, et hädaabisse võib helistada vaid väga tõsise probleemi puhul, niisama nalja ei tasu teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles