3 nippi, kuidas kaitsta oma kaela enneaegsete vananemismärkide eest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Näohoolduse käigus ei tohiks ära unustada ka kaela, sest tegemist on piirkonnaga, kust hakkavad vananemismärgid esimesena paistma.

1. Pööra tähelepanu puhastamisele

Kõige lihtsam viis oma kaela eest hoolitseda, on teda korralikult puhastada. Kaela piirkond puutub lisaks meigile, juuksehooldustoodetele ja parfüümile kokku ka erinevate saasteainetega meid ümbritsevast keskkonnast. Sellepärast on oluline, et kui puhastad õhtul nägu, pööraksid tähelepanu ka oma kaelale. Pane tähele, et puhastusvahendite peale kandmisega tuleks alati alustada altpoolt ja liikuda üles lõuajoone suunas.

2. Kasuta päikesekaitset

UVA ja UVB kiired on esimesed naha vaenlased, kui tuleb juttu vananemismärkidest. Selleks, et oma kaela piirkonda kaitsta, tuleb kanda SPF-faktoriga kreemi ka oma kaelale ja dekolteele. 

3. Vähenda ekraaniaega

Y-generatsiooni peetakse esimeseks põlvkonnaks, kes lisaks teistele hädadele, peab muretsema ka nutikaela pärast, mis on tingitud pidevast telefoni- ja arvutiekraani vaatamisest. Vale kaelaasend võib põhjustada sügavad horisontaalsed jooned kaelal, millest on väga keeruline lahti saada. Kui oled telefonis või teed arvutiga tööd, pööra tähelepanu oma peaasendile ja tee pause nii tihti kui võimalik, et oma kehale puhkust anda, soovitab The Everygirl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles