5 märki, et su mees plaanib teha abieluettepaneku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Aasta lõpp on maagiline aeg. Mõeldakse tagasi möödunud aastale ja vaadatakse, mis järgmine võiks tuua. Vana-aasta õhtu on ka populaarne aeg abieluettepanekute tegemisel. Kuidas saada aru, kas sinu kaaslane plaanib sind naiseks paluda?
 

1. Ta räägib rohkem «meie»-vormis

Kui keegi plaanib sinuga oma ülejäänud elu koos veeta, hakkavad nad ka peas mõtlema rohkem teie-vormis plaanidest ja ideedest. Kui ta kasutab tavapärasest rohkem tulevikust rääkides meie-vormi, siis ilmselt näeb ta sind enda kõrval veel pikkadeks aastateks.

2. Kaasatus kummagi peredesse

Su kaaslane soovib viimasel ajal üha rohkem, et sa tema perega aega koos veedaksid ning tahab ka ise sinu perega rohkem suhelda. Ilmselt soovib ta näha, kuidas te üksteise perekondadega sobite, kuna jääte üksteise ellu kogu ülejäänud eluks.

3. Pulmad on teemas

Ühtäkki hakkab sinu partner rääkima oma abiellunud sõbrast ja sellest, kui toredad tema pulmad olid. Olenemata täpsest sõnastusest on abielu ja pulmad rohkem jututeemaks kui varem.

4. Uurib su lemmikuid

Kui mees planeerib ettepanekut, soovib ta teha seda just sinule mõeldes. Seetõttu uurib ta sinult sinu lemmikute kohta: lilled, koht, tegevused ja nii edasi. Need küsimused sinule aitavad tal ettepanekut planeerida.

5. Küsib sõrmuste kohta

Alates disainist lõpetades suurusega. Kuidagi jutu sees õnnestub tal teha juttu sõrmustest ning uurida, millised sulle meeldivad. Saadaval on tuhandeid erinevaid sõrmuseid. Anna talle teada, mis sulle meeldib.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles