5 asja, millest enne 2019. aastat lahti saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Alusta uut aastat puhtama koduga.

Väsinud padjad

Patju peaks vahetama iga aasta-kahe tagant. Enne uut aastat viska ära vanad ja väsinud padjad. Nii saad uut aastat alustada tervislikult ja hea unega.

Pooleldi põlenud küünlad

Kui su kapipealsed on täis pooleldi põlenud küünlaid, mida sa ammu enam kasutanud pole, viska need minema. Puhtad pinnad muudavad kodu automaatselt puhtamaks ning teed ruumi uutele küünaldele.

Pikalt seisnud toit

Kõigil on kappides (või külmikus) purke ja toite, mis seal juba pikemat aega oma korda ootavad. Kui tead, et tõenäoliselt ootavad nad seal oma aega veel hea mitu kuud, viska need parem minema.

Vananenud rohud

Apteegikapp on igas elamises see kõige suurem õudusunenägu. Vanad ravimid, plaastrid, vitamiinid... Sorteeri kapi sisu ning viska aegunud ravimid ära.

Üleliigsed üksikud tassid

Erinevaid tasse koguneb majapidamisse hulgi. Kingitud või eelmisest elukohast kaasa võetud üksikud tassid võtavad kapis mõttetult ruumi. Hea nipp: kui kruus on mõranenud või püsivalt plekiline, viska see minema.

Allikas: Women's Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles