Pildid: pool nägu katva sünnimärgiga naine saab meigist lohutust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20-aastane Pakistanis Islamabadis elav Hamna Usmani sündis kurenokajäljega, mis katab kogu tema vasakut näopoolt.

Hamna sünnimärk (nevus flammeus) on nii suur ja silmatorkav, et see tegi tema lapsepõlve väga raskeks. Koolis oli ta sunnitud iga päev kuus tundi kandma näo ees loori, et mitte teisi lapsi oma välimusega hirmutada, edastab Caters News.

Hamna sünnimärk on nn kurenokajälg (vaskulaarneevus ehk nevus flammeus), mis sõltuvalt ilmast värvi muudab. Enamasti on see punane, kuid külmas tõmbub pigem roosaks.

Kui Hamna oli väike, suhtuti temasse sünnipärgi pärast nõnda halvasti, et vanemad käisid temaga ühe arsti juurest teise juurde, et lapse nägu kuidagi muuta. Seda ei olnud aga võimalik teha.

Nüüd on Hamna täiskasvanud ja tunneb end nii enesekindlalt, et püüab ilustandardeid muuta. Kogu varasema elu oli ta sunnitud end varjama ja petma, nüüd on ta avastanud enda jaoks jumestuskunsti ning võimalusi oma erilist välimust hoopis esile tõsta. Toeta Hamnat ja jälgi teda Instagramis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles