Pruut on vihane, sest tema pruutneitsil oli jultumust enne pulmi rasedaks jääda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krzysztof Zabłocki / PantherMedia / Scanpix

Üks anonüümne pruut paljastas, et ta on väga pahane oma pruutneitsi peale, sest too jäi enne tema pulmi rasedaks.

Pruut jagas oma pahameelt internetis ning uuris kas tal on õigus pahane olla, kui pruutneitsi rasedus võib ära rikkuda tema tüdrukuteõhtu. 

Ta kirjutas: «Räägin lühidalt oma loo. Nimelt sain ma just teada, et üks minu pruutneitsidest on pulmade toimumise ajaks umbes viiendat või kuuendat kuud rase. See pruutneitsi planeerib ka minu tüdrukuteõhtut, mille kohta ma küll detaile ei tea, kuid ma eeldasin, et see hõlmab endas ka alkoholi joomist. Nüüd on osad plaanid tõenäoliselt muudetud või tühistatud. Võib-olla ei ole nii õige mõelda, aga ma siiski usun, et pruutneitsi ei tohiks rasedaks jääda, kui teda on kutsutud tüdrukuteõhtule.»

Loe ka inimeste vastuseid talle:

«Ei ole vale rasedaks jääda, isegi kui sind on kutsutud pruudi jaoks mõeldud tüdrukuteõhtule. Sa ei saa paluda, et kõik paneksid oma elu ootele, sest sina hakkad abielluma. Sa oled isekas.»

«Mis puutub sinu tüdrukuteõhtusse, siis rasedus tähendab ainult seda, et ta ei saa alkoholi juua. Ma olen kindel, et sa saad sellegi poolest peo, mida sa oled soovinud.»

«Väga isekas suhtumine. Mina olen tuleval suvel pruutneitsi ja üks teine pruutneitsi samas pulmas on rase, tähtajaga mõned nädalad pärast pulmi.»

«Sinu sõber on seal, et sind toetada. Sina peaksid teda samamoodi toetama.»

Mis sina arvad, kas pruudil on õigus vihane olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles