Tasub teada: 3 nippi, mis aitavad allahindlustelt võitjana väljuda

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Allahindlused on täies hoos ja ka kõige ratsionaalsemad meist võivad poeriiulite vahel pea kaotada. Siin on kolm nippi, mida tasub poodi minnes meeles pidada.

1. Koosta nimekiri asjadest, mida vajad

Nimekiri on esimene oluline asi, et allahindluste tormis mitte pead kaotada. Oled juba pikemat aega unistanud uuest talvemantlist või vajad uut püksipaari? Pane kirja asjad, mida sul päriselt ka vaja on ja keskendu neile.

2. Sa ei ole nii rikas, et osta odavalt

Allahindlused on hea aeg, et investeerida kallimatesse esemetesse, mida tavatingimustes osta ei raatsiks. Selle asemel, et iga väikese aja tagant kiirmoe koledaks läinud esemed välja vahetada, investeeri parem kvaliteetsetesse materjalidesse. Näiteks kašmiir ja siid on aegumatud.

3. Kas ostaksid selle tavahinnaga?

Kui tunned, et hakkad emotsioonioste sooritama, tasub endalt alati küsida, kas ostaksid selle ka tavahinnaga. Ehk on ostuhimus süüdi hoopis poole võrra langetatud hind?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles