Uued tuuled hertsoginna elus: vaata, milliste organisatsioonide eestkostjaks sai Meghan Markle

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Joe Giddens / PA Wire / Scanpix

Kaheksa kuud pärast kuninglikku pulma avaldati viimaks organisatsioonide nimed, mille eestkostjaks sai Meghan Markle.

Kensingtoni palee andis Twitteris tehtud avalduses teada, et Meghan Markle on määratud eeskotjaks järgmistele organisatsioonidele: National Theatre ehk tõlkes Rahvusteater, maailma esimene rahvusvaheline ülikoolide võrgustik the Association of Commonwealth Universities, loomade päästeorganisatsioon The Mayhew ja naiste tööhõivega tegelev Smart Works. 

Kensingtoni palee kirjutas oma avalduses, et Sussexi hertsoginna on määratud eestkostjaks neljale organisatsioonile, mis tegelevad teemade ja probleemidega, millega hertsoginna on juba varasemalt kokku puutunud, viidates kunstile, haridusele, naiste toetamisele ja loomade heaolule.

The National Theatre'i ja The Association of Commonwealth Universities'i eestkoja rolli võttis Meghan üle kuninganna Elizabethilt, kes on nende organisatsioonide patrooniks olnud vastavalt 45 ja 33 aastat. 

Praeguse seisuga on Elizabeth II patrooniks rohkem kui 600 erinevale organisatsioonile, kirjutab Hello.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles