Inimesed vihased: naiste pepusid ja tisse on okei pigistada, aga meeste genitaalid võivad rahus olla?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Suurbritannia ettevõte nimega Poundland sattus kriitikatule alla, sest müüb pepude ja tisside kujulisi vahukomme, mida julgustatakse pigistama. Inimesed ei mõista, miks ei müüda samal ajal ka peeniste ja munandite kujulisi maiustusi.

Gemma Aitchison, kes märkas neid maiustusi Manchesteris, pöördus Twitteris Poundlandi poole, et uurida, millist sõnumit tahab ettevõte selliste maiustuste pakkumisega saata perekondadele, kes poodi külastavad. Naine ei mõistnud, miks pole ühtegi mehe genitaali, mida siis seksuaalselt ahistada. Ta tahab teada, miks tehakse sellise kujuga komme, kui neid söövad tavaliselt lapsed?

«Ma mõistan, et need on kõigest vahukommid ja see ei ole veel maailma lõpp, aga teenida kasumit seksuaalse ahistamise reklaamimise eest?» ütleb naine. Naisega nõustusid paljud inimesed, kes ei poolda sellisel viisil kasumi teenimist, ilma võtmata igasugust vastutust.

Ühe naise pöördumine vallandas laviini, mille tagajärjel pöördusid paljud Poundlandi poole ja nõudsid selgitust.

Poundlandi vastus Metrole: kui kedagi antud tooted solvavad, siis me ei sunni neid ostma. Kõikidel on võimalus vaadata lihtsalt mujale ja neid ignoreerida. Mõnikord lihtsalt on nii, et kõikidele ei meeldi see, mida me teeme. Sellegi poolest ei kavatse me mõndade inimeste pärast lõpetada asjade tegemist, mis tuhandetele jällegi meeldivad.

Foto: Francis Hawkins / SWNS / Scanpix
Foto: Francis Hawkins / SWNS / Scanpix
Foto: Francis Hawkins / SWNS / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles