90ndad on tõesti tagasi! Tasuta juukselõikus kausitäie eest

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KFC

Ameerika kuulus toidukett KFC teeb  julgetele klientidele Brooklynis uhke juukselõikuse välja — aga mitte mingi suvalise, vaid 90ndatel nii armastatud potisoengu.

Kiirtoidukett KFC, mille krõbekanade suureks fänniks on näiteks Johnny Depp, on loonud oma «Kuulsate kausside» reklaamikampaania. Brooklynis saab klient kausitäie toitu kolme dollariga kätte ja tasuta juukselõikuse pealekauba.  

Foto: KFC

KFC pani poe püsti Williamsburg's Ludlow Bluntis, kus nad pakuvad potisoengute menüüd alates klassikalisest «Originaalretseptist» kuni vähe julgemate variantideni nagu «Spork and Bowl» ('Luhvel ja kauss' - toim), mis on alumisel pildil, ja ka 2019. aastal üllatavalt kantav, sedastab Food & Wine.  

Foto: KFC

Tõelistele pühendunutele on menüüs «Gravy Fall» (ehk 'Lihakastme kosk' - toim). KFC kirjutab «Sa oled vaba hing, ohjeldamatu radikaal, kes elab iga päev, nagu see oleks su viimane. /---/ Potisoengud ei pea olema sõna otseses mõttes potid. Ja saladus, kuidas kõike siin elus nautida, on lisada sellele rohkem kastet.» Niisiis, potisoeng pähe, kivipesu selga ja lahingusse!

Foto: KFC
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles