15 asja, mida tugev naine suhtes ei talu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Tugev naine teab oma väärtust ja seetõttu ei raiska ta oma aega suhtele, mis ei vasta tema ootustele. Toome teieni 15 asja, mida tugev naine suhtes olles ei talu.

Vabandused

Mõnikord ikka juhtub ootamatusi ja kõik asjad ei lähe soovitult, kuid kui üks vabandus ajab teist taga, siis ei ole asi päris õige. Tugev naine võtab vabandused vastu, kui teab ka millal nende vastu võtmine lõpetada ja minema kõndida. Kutt, kes on vabanduste leidmises väga osav, on tõenäoliselt seda pikalt praktiseerinud.

Ebausaldusväärsus

Tugev naine ei aktsepteeri viimasel hetkel tühistamisi, eriti kui ta on juba sätitud ja valmis minekuks. Kui sa sellise naisega niimoodi käitud, siis ole valmis seda heastama või arvesta, et ta lõpetab sinuga suhted üsna kiiresti. Kui sa midagi tugevale tüdrukule lubad, siis parem on sellest ka kinni pidada.

Lugupidamatus

Tugeva naise muudabki nii veetlevaks see, et ta respekteerib iseennast. Ta ei kavatse taluda halvustamist või seda, kui teda ei hinnata. Kui sa temaga sellisel moel käitud, siis tema eneseväärikus ei luba tal kauemaks sinuga jääda. Ta ei vaja kedagi, kes ei kohtle teda hästi ja kohe kindlasti ei veeda ta tervet oma elu sellise inimesega.

Pidev kontroll

Tugev naine on iseseisev, ta vajab üsna palju aega iseendale. Tal on oma elu ning sina oled õnnega koos, kui ta laseb sul selles osaline olla. Ära ütle talle, mida ta võib teha või kuhu võib minna. Tugev naine ei taha kuulda ettekirjutusi, sa ei saa teda kontrollida.

Leppimist vähemaga kui ta väärt on

Ükskõik kui kõrged ja ebarealistlikud on tugeva naise standardid, siis ta ei ole valmis nendest loobuma. Ta teab, mida ta tahab ning ta otsib inimesi, kellel on need omadused.

Valetamine

Tugev naine on aus. Ta ütleb sulle, kui jooksis oma eksiga kokku ja jõi temaga kohvi. Ta räägib sulle ka sellest, kui keegi talle baaris külge lõi. Ta ei varja sinu eest mitte midagi. Samasugust lojaalsust eeldab ta ka vastutasuks. Kui sa jääd talle valega vahele, siis kahtleb ta sinu usaldusväärsuses. Ära unusta, et suhe tugineb vastastikusel usaldusel.

Petmine

Tugev naine ei lepi iial petmisega. Kui sa talle kasvõi ühe korra vahele jääd, siis sellest talle piisab. Tugev naine otsib sellist suhet, mis viib teda elus järgmisesse peatükki. Kui sa sellist naist petad, siis ei süüdista ta selles kunagi iseennast, sest ta teab, et sinu teod on tingitud puhtalt sinu enese ebakindlusest.

Kellegi järele ootamist

Tugev naine teab oma aja väärtust. Ta ei istu telefoni kõrval, ega oota sinu kõnet. Samuti on ta piisavalt enesekindel, et astuda ise vajalik samm. Ära arva, et võid teda teisejärgulisena kohelda ja ta jääb ikka sind ootama.

Toetuse puudumist

Tugev naine vajab tuge. Ta pürgib oma eesmärkideni ja tal on keskmisest inimesest palju rohkem asju korraga käsil. Kui sina ei ole tema seljatagune, ei usu temasse, ega ei motiveeri teda, siis tal ei ole sind oma ellu vaja. Tugev naine hindab neid inimesi, kes aitavad tal elus järgmist sammu astuda ja näha asju, mida ta esmapilgul ise ei märganud. Ta võib küll olla enesekindel, kuid ka temal tuleb ette raskeid aegu, mil sinu ülesandeks on teda aidata. Meenuta talle, et vead ei määra tema olemust, vaid need on selleks, et ta saaks nendest õppida.

Manipulatsiooni

Tugev naine ei reageeri manipulatsioonile. Seega, ära isegi proovi.

Kadedust

Kadedus on märk ebakindlusest. Tal ei ole mõtet raisata oma aega sinu veenmisele, et ta on sul olemas. Ta ei jaksa jääda kordama, et tema meesoost sõbrad on tõepoolest ainult sõbrad. Kuna ta teeb palju tööd enese probleemide ja ebakindlustega, siis ta teab, et tema ei saa muuta sinu probleeme ja vaatenurka selles vallas. Enesekindlus peab tulema sinu enese seest, selles ei mängi rolli see, kes sinu kõrval öösel magab.

Lahkuse puudumine

Jäme käitumine teistega on märk inimese ebakindlusest. Inimesed on õelad, kui nad tunnevad ennast ohustatuna. Tugev naine ei vali enda kõrvale õelat inimest, sest see, kuidas inimene käitub nendega, kellel pole midagi pakkuda, näitab ära inimese tõelise olemuse. Tugeva naise juures meeldib sulle enim tema süda. Ta hoolib kõikidest, sest ta teab, et suhteid luuakse lahkuse ja hoolivusega.

Emotsionaalset ahistamist ja toksilisi inimesi

Tugev naine ei tolereeri, kui keegi kohtleb teda halvasti. Kui sa tema peale karjud ja teda solvad, siis ära looda kergelt andestust saada. Igaüks, kes surub teisi alla, et ennast paremini tunda, ei tohiks üldse suhtes olla.

Unarusse jätmist

Ta eeldab sinu aja ja tähelepanu saamist, sest tema neid sulle jagab. Kui sa kaod pildilt, siis ära arva, et võid niisama lihtsalt tagasi jalutada. Tugev naine on selles osas väga skeptiline.

Enesesüüdistamist

Isegi tugev naine ei ole ideaalne. Nagu kõik, teeb ka tema vigu. Ta mõistab oma vigu ja palub vajadusel andestust. Ta ei kisu iial mineviku patte päevavalgele, lastes neil olevikku mõjutada. Ta ei analüüsi asju üle, ega soovi, et oleks midagi teisiti teinud. Kui sa talle tagasi ei helista, siis ta ei süüdista selles iseennast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles