Vaata, kuidas reageeris Meghan Markle kommentaarile, et ta on «paks naine»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rogers George/SIPA / Scanpix

Internet kihab Meghan Markle'i kolmapäevasest visiidist loomade varjupaika, kus üks naisterahvas hertsoginnat «paksuks naiseks» nimetas.

Kolmapäeval leidis aset Meghan Markle'i esimene visiit Mayhewi loomade päästeorganisatsiooni, mille eestkostjaks hertsoginna on. 

Meghan kohtus erinevate organisatsiooni liikmetega ja üks naisterahvastest ütles hertsoginnat tervitades, et ta on «paks naine». Videoklipist on näha, et solvumise asemel suhtus hertsoginna kommentaari heatahtlikult ja vastas naljaga «Ma võtan selle omaks!».

Kuigi ei ole päris selge, kust kommentaari teinud naine pärit on, leiab Twitteris aset elav arutelu, kus selgitatakse, et paljudes kultuurides ei ole tegu pahatahtliku sõnaga. Väidetavalt loetakse Aafrika ja Kariibi mere saarte kultuurides seda lausa komplimendiks, vahendab Women'sHealth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles