Kavalad nipid, mille abil kohtingurakenduses kaaslase pikkus välja uurida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Varin Rattanaburi / Panthermedia / Scanpix

Kui ka sina unistad salamisi, et tulevane kaaslane võiks pikemat kasvu olla, saad nende nippide abil nii mõndagi välja uurida.

1. Küsi sportimise kohta

Kui su silmarõõm mängis keskkoolis näiteks korvpalli, saad selle järgi nii mõndagi ta pikkuse kohta oletada. Võib-olla ei olnud pallimängud tema jaoks, aga tal oli mõne teise spordiala jaoks kõvasti eeldusi?

2. Maini nii muuseas, et sa ei ulatu ülemiste riiuliteni

Kui silmarõõm järgmine kord uurib, et millega tegeled, vasta talle nii muuseas, et pidid poes võõralt abi paluma, sest ei ulatanud ise kõige ülemise riiulini. Tõenäoliselt küsib ta selle peale, kui pikk sa oled, mis tähendab, et saad ka ise sama vastu küsida. 

3. Pööra tähelepanu grupifotodele

On suur tõenäosus, et silmarõõmu profiilil on mõni pilt temast koos sõpradega. Vaata ja võrdle tema pikkust ta sõprade omaga ning pööra tähelepanu ka taustal olevatele objektidele, mis aitaksid sul pikkusest aimu saada.

4. Pane oma pikkus profiilile kirja

Niimoodi võid küll ilma jääda potentsiaalsetest kaaslastest, kes on sinust lühemad, aga kui pikkus on sinu jaoks oluline, ei kaota sa midagi. Aus mäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles