Juuksuri terav silm päästis kliendi elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tristan Potter / SWNS / Tristan Potter / SCANPIX

Juuksur päästis oma kliendi elu, sest märkas tema peas kahtlast sünnimärki, mis osutus vähkkasvajaks.

Kolm aastat tagasi hüppas sõiduõpetaja Adam Shatford kiireks lõikuseks sisse juuksurisalongi, sest tema õpilane ei ilmunud sõidutundi kohale. Kui juuksur Erinna Lindfield tema juukseid kammis, märkas ta mehe vasaku kõrva juures pisikest, kuid kõva ja tavapärasest kõrgemat sünnimärki.

Erinna mainis seda Adamile ning soovitas tal seda arstile näitama minna. Seda ka mees kaks tundi hiljem tegi.

Päevi hiljem diagnoositigi mehel kolmandas staadiumis melanoom ning veel mitmeid vähkkasvajaid tema otsaesisel. Mehele tehti operatsioon, mille käigus vähkkasvajad eemaldati. Hiljem sooritati veel täiendavaid operatsioone.

Nüüd on Adam lõpuks vähist täiesti vaba ning ta pöördus tagasi juuksuri Erinna poole, et teda oma elu päästmise eest tänada.

Kolme lapse isa ütles: «Kui Erinna ei oleks mul soovitanud seda kontrollima minna, siis ei oleks ma oma arstiga ühendust võtnud.»

Erinna on õnnelik, et Adam sel päeval tema juurde sattus ning mees kasvajale tänu sellele jälile sai. Lõpp hea, kõik hea!

Foto: Tristan Potter / SWNS / Tristan Potter / Scanpix
Foto: Adam Shatford / SWNS / Adam Shatford / Scanpix
Foto: Adam Shatford / SWNS / Adam Shatford / Scanpix
Foto: Adam Shatford / SWNS / Adam Shatford / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles