Heeringas ühendab Narva Muuseumi Kunstigaleriis kunstiloengu ja kokakunsti

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Narva muuseum

Narva Muuseumi Kunstigalerii kutsub laupäeval, 26. jaanuaril kell 16.00 uue interaktiivse meistriklassi «ArtTransit: olme kunstis» esimesele üritusele «Heeringas elus ja kunstis», mis ühendab endas kunstiloengu ja praktilise kokakunsti.

Narva Muuseumi Kunstigalerii alustab 2019. aastal uue interaktiivse meistriklasside sarjaga «ArtTransit: olme kunstis», mis tutvustab igapäevaelu objektide kujutamist Narva kultuuri aktiivselt mõjutanud eesti, vene, rootsi, saksa ja teiste rahvaste kunstis. Sealjuures pööratakse erilist tähelepanu Narva Muuseumi Kunstigalerii pärandile ja Narva kunstnike töödele.

Foto: Narva muuseum

Meistriklassi «ArtTransit: olme kunstis» sarja igal üritusel on peategelaseks igapäevaelus laialdast kasutust leidev ese või (toidu)aine — tutvustatakse selle ajalugu, omadusi ja kasutusviise ning näidatakse, kuidas seda on erinevatel aegadel kunstis kujutatud. Õhtu lõpetab praktiline osa — kulinaarne meistriklass.

Esimese meistriklassi teemaks on «Heeringas elus ja kunstis».

Meistriklassi juhendajad on kunstnik Vera Lantsova ja filosoofiaprofessor Jelena Sergeitšik.

Meistriklass kestab 1 tund ja 30 minutit.

Pileti hind: täiskasvanud 4 eurot, õpilased 2, lastele (kuni 6 aastat) tasuta.

INFO: tel 359 9230, info@narvamuuseum.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles