Restoranipidaja kõneleb oma staarklientide lemmikutest

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS

David Beckhamile meeldivad banaani- ja maasika-assai-kausikesed, Bradley Cooper armastab aga käsitsivalmistatud koduseid pastasid.

Itaallane Luca Maggiora kolis kümme aastat tagasi Londonisse, et laenuanalüütikuna leiba teenida, kuid kaua ei pidanud ta kontoris vastu ning otsustas ühel hetkel oma tõelise armastuse, toidu kasuks, pannes püsti paar klubi, millega staare kohale meelitada. Nüüdseks ongi mehel mitu edukat Londoni klubi ja üks Itaalia restoran Chelseas, kirjutab Daily Mail.  

Alustades klubi LUXX  avamisega Mayfairis 2009 arendas ta kiirelt kuulsustest kliendibaasi, kelle hulgas olid näiteks 50 Cent, Drake, Tinie Tempah, Rita Ora, Rihanna ja Nicole Scherzinger.

Tema kuulsus aitas tal laieneda ja kiirelt võrsusid uued klubid nagu Toy Room, kus armastavad aega veeta sellised tegelased nagu Scandal ja Charlie Berkeley Street.

Jäädes oma juurtele truuks, kannab Luca Maggiora uus ettevõte nime La Mia Mamma. See on restoran, kus tehakse erinevatest Itaalia piirkodadest pärit vanaemade tunnusroogi salajaste perekonnaretseptide järgi, mis restoranimenüüs on inspireeritud Luca kuulsate sõprade lemmikroogadest.  

Luca avaldas, et David Beckham näiteks külastab Sohos kord nädalas sellist kohta nagu Acai Berry The Amazon Boost, kus Davidi lemmik olevat Rio Acai Bowl, puhas assai supertoit, millele on lisatud värskelt viilutatud banaanid, maasikad ja müsli. Seevastu Bradley Cooper armastavat isetehtud pastat. 

«Bradley on suur koduse pasta fänn, kuna see meenutab talle tema itaallasest vanaema sööke,» lisab ta. Näitleja lemmiktoidud olevat ricotta-juustu ja spinatiga täidetud pasta tortellini. Magustoiduks naudib ta aga Sitsiilia stiilis Itaalia cannoli'sid. 

Bradley Cooper
Bradley Cooper Foto: MPIIS/Capital Pictures / MPIIS/Capital Pictures

Ja rääkides Rihannast, kes käib sageli tema klubis Toy Room, naudib see kaunis noor daam Luca sõnul Jamesoni viski või viinaga segatud kokteile. 

Rihanna 
Rihanna Foto: simon dawson / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles