Tervislikud joogid, millega päeva alustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Benis Arapovic / PantherMedia / Benis Arapovic

Pole midagi paremat, kui hommikul terveks päevaks hea hoog sisse saada. Hea tuju, tervisest pakatav organism ja kõik uksed su ees on valla.

Roheline tee

Erinevate uuringute kohaselt pakub roheline tee leevendust erinevate allergiate puhul, aitab kaasa heale silmanägemisele, madalamale kolesteroolitasemele ning vähendab hammaste lagunemise riski. Roheline tee sisaldab kohviga võrreldes vähem kofeiini ja rohkem antioksüdante.

Keefir

Kui sind kimbutab tihti puhitustunne või sul on seedimisprobleeme, siis see võib olla sinu jaoks õige jook. Keefir sisaldab palju häid baktereid ning soodustab seedimist. 

Sidrunivesi

Sidrunivesi võib olla üks parimaid mooduseid, kuidas öösel vedelikku kaotanud keha turgutada. Eriti hea, kui pigistaksid pool sidrunit leigesse vette, kuna see aitab jõuda vajalikul vitamiinikogusel organismi, parandada immuunsüsteemi ja nahatervist.

Smuuti

Smuuti näol on võimalik saada väga tervislik jook, kuid see sõltub suuresti koostisosadest. Kui kasutad liiga palju puuvilju, võid tõsta enda veresuhkru lakke. Pea puuviljadega piiri valides smuuti sisse vaid ühe puuvilja ning kasuta rohkem rohelisi juurvilju. 

Allikas: MSN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles