Samal ajal Austraalias: üks Adelaide'i pubi lubas kuumarekordi korral tasuta õlut jagada

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Päevil, mil Austraalia kuumalaines praetakse kõnniteel muna ja autos valmivad steigid, lubas üks Adelaide'i pubi temperatuuri 45 kraadini tõustes tasuta õlut pakkuda. Seda ei lasknud kohalikud õllesõbrad endale kaks korda öelda!

Rekordilised temperatuurid muutsid Adelaide'i pubi Red Lion ülipopulaarseks, kuna seal lubati tasuta õlut anda niipea, kui temperatuur on 45 pügalani jõudnud, kirjutab news.com.au. 

The Red Lion Hotel Elizabethis pani üles oma «õllemeetri» juba eelmise aasta märtsis, kuid alles viimaste nädalate kuumus on asja päriselt käima lükanud. «Õllemeeter» näeb ette, et kui temperatuur on 40 kraadi ümber, siis langeb õlleklaasi hind Red Lionis 3 Austraalia dollarini, 42 kraadi juures maksab õlu 1 dollar ja üle 45 kraadi korral saab jooki tasuta. 

Täna ületas linn senised soojarekordid ja «elavhõbedasammas» näitas juba 46,2 kraadi. Janused kohalikud olid kohal justkui võluväel. Inimesed seisid järjekorras, oodates õllehinna langemist nulli, samal ajal kui temperatuur 45 kraadini kerkis. Ja neil ei tulnud pettuda! Vaata ka Adelaide 7 News'i videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles