4 kavalat moodust, kuidas riided triikrauata sirgeks saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Hädaolukorras saab läbi ka ilma triikrauata.

1. Kasuta sirgendajat

Juustele mõeldud sirgendajad on ideaalsed näiteks särgikrae triikimiseks või pluusilt väikeste kortsude eemaldamiseks. Veendu enne kasutamist, et sirgendaja oleks puhas ja vali võimalusel sobiv temperatuur.

2. Föönita kleiti

Kui sul pole triikrauda käepärast, aga tahad kleidil olevatest kortsudest lahti saada, proovi seda teha kuuma õhu abil. Ära pane fööni vastu kangast, vaid hoia seda riideesemest pisut eemal.

3. Keera riideese rulli

Laota kortsus riideese ühtlasele pinnale, silu kortsud ja keera riideese rulli nagu valmistaksid burritot. Aseta rulli keeratud riideese 15 minutiks voodimadratsi alla.

4. Auruta riideid vannitoas

See on eriti hea meetod, kui oled parajasti reisil ja ei pääse ligi oma tavapärastele vahenditele. Sulge vannitoa uks ja aknad ning riputa kortsus riided vannituppa. Naudi oma tavapärast dušši ja ilurutiine ning umbes 15 minuti pärast peaksid sul olema sirged riided, kirjutab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles