Veganist pruut ei luba oma pulma lihasööjatest külalisi ja nimetab neid mõrvariteks (6)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viktor Cap / PantherMedia / Scanpix

Veganlusele pühendunud pruut teatas, et tema pulma ei ole oodatud ükski sõber või perekonnaliige, kes sööb liha. 

Anonüümne pruut kurtis veganlusele pühendatud Facebooki grupis, et külalised proovivad tekitada temas süütunnet ja läbi selle endale pulmakutsed lunastada. «Praegu on see hetk, kui su perekond tekitab sinus süütunnet ja püüab selle läbi saada kutse läbinisti vegan pulma, hoolimata sellest, et nad ise on omnivoorid,» kirjutas pruut.

Pruut selgitas teistele grupiliikmetele, et ütles osadele pereliikmetele, et nad ei ole pulma kutsutud, sest ta ei taha võõrustada mõrvareid. «Meie pulmapäev peaks olema üks kõige õnnelikumaid päevi mu elus,» lisas ta.

Kuigi vegangrupi liikmed kiitsid pruuti täistaimse menüü eest, ei tundunud neile pruudi plaan külaliste osas kuigi mõistlik. Üks grupiliige kirjutas, et veganina oleks see just hea võimalus demonstreerida, et täistaimne toit on täpselt sama maitsev. «Ma saan aru, et serveeritakse ainult vegantoitu, see on loogiline, aga keelata inimestel pulma tulek ja neid mõrvariteks nimetada on lihtsalt naeruväärne,» kirjutas teine. 

Pruut õigustas ennast, et tema veganlus on perekonna silmis juba tükk aega probleemiks olnud. Inimeste suhtumist tema otsusesse see aga ei muutnud. Metro andmetel kustutas pruut oma postituse. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles