Uus trend, mille staarid on moemaailma tähelepanu keskmesse tõmmanud

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Hudgens.
Vanessa Hudgens. Foto: Phillip Faraone / AFP / Scanpix

See, et naised meestemoest midagi üle võtavad, ei ole midagi väga uut. Üha rohkem on selliseid rõivaid, mis varem tehti ühele või teisele soole, kuid nüüd võib neid leida mõlema riidekapist. Sama lugu on pükskostüümiga, mida ka paljud kuulsad naised eelistavad punasel vaibal õhtukleidi asemel.

Selle aasta alguses on väga selgelt esile tõusnud uus trend pükskostüümi kandmiseks: naised ei kanna pintsaku all särki. Vahet pole, mis lõikega, kui avar, mis värvi või millist stiili pükskostüümiga on tegu, iga naine, kes ei ole pintsaku alla särki pannud, näeb väga seksikas välja, kirjutab Stylecaster.

Rita Ora.
Rita Ora. Foto: RW/MPI/Capital Pictures / RW/MPI/Capital Pictures

Trendiga on kaasa läinud näiteks Lucy Hale, Shay Mitchell, Emily Ratajkowski, Rita Ora ja Vanessa Hudgens. Kõik märgid näitavad, et tegu on võib olla märgilise moemõjutusega sellele, kuidas naised punase vaiba üritusteks riideid valivad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles