Magusafestival lubab meelt lahutada nii suurtel kui väikestel magusasõpradel

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lottemaa pressimaterjal

Pühapäeval, 10. veebruaril toimub Tallinnas, Kultuurikatlas esimene Magusafestival, mis pakub lisaks magusatele elamustele ka mitmekülgset meelelahutust.

Magusafestivalil astuvad lavale muusikud Grete Paia ja Inger, toimub õpetlik Lottemaa etendus ja esinevad JJ Street tantsukooli tantsijad. Huvilistel on Kultuurikatlas võimalik ka ise maiustusi valmistada — Signelly Õpitoas õpetatakse trühvlite meisterdamist ning Pärnumaa Noorte Kokandusring juhendab müslibatoonide tegemist.

Foto: Pressifoto

Nooremate külastajate peale mõeldes on korraldajad ühe saali magusalettidest puutumata jätnud ja teevad sinna batuudiala. «0-korruse üks saal on täidetud kolme suure batuudiga, mis katavad ligi 100 m² suurust ala ja pakuvad lastele palju rõõmu,» räägib Marek Falgot, üks Magusafestivali eestvedajatest. «Dekoratsioonide, lastele tuttavate maskottide ning põnevate ja magusate toodetega enam kui 60 osalejalt muutub Kultuurikatel filmist «Charlie ja šokolaadivabrik» nähtud võlumaaks,» kommenteerib korraldaja.

Foto: Rauno Vahtre

Magusafestival toimub sel pühapäeval, 10. veebruaril kell 10–18  Tallinnas, Kultuurikatlas. Pileteid alates hinnaga 3€ on võimalik soetada Piletilevi keskkonnast. Lisainfo leiab Magusafestivali kodulehelt aadressil www.magusafestival.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles