Prints William jagas nõu tulevastele isadele

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: WILL OLIVER / EPA

Prints Harry valmistub esmakordselt isaks saama ning tema vanema venna, kolme lapse isa Williami soovitus tulevastele isadele on midagi, millest sageli ei räägita.

Kõigest paariaastaste vahedega on William ja Kate saanud kolm kuninglikku võsukest, mis teeb Williamist hea nõuandja vastsündinute ja väikelaste teemal. Williami sõnul on kõige hirmutavam see, kui väikesed lapsed alguses on. «See on väga hirmuäratav, kui väikesed nad sündides on,» rääkis prints. William kirjeldas, kuidas alguses tundub, et kui imikut liiga palju ringi tõsta, läheb ta sootuks katki.

William rääkis telesaates, et esmakordselt elus nihkusid tema prioriteedid isaks saades. Saates pöörati suurt rõhku meeste vaimsele tervisele, vahendab EliteDaily. «Kui unepuudus hakkab kohale jõudma, tõuseb stressitase lakke,» rääkis prints, «Noorest east õpetatakse sulle, et sul peab olema visioon, plaan, karjäär ja järsku tulevad lapsed ning pead hakkama palju enamale mõtlema.» William arvates annavad naised endast rohkem, kuid meestel on eduks vaja mingit kindlat rütmi. «See on nii suur muutus. Sinu terve elu läheb ühes suunas ja järsku öeldakse sulle stop,» lisas ta.

Prints William naljatles, et lisaks magamatusele ja väsimusele on raskeim osa lapse riietamine, eriti nööbid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles