Kristiine Prismas valmivad Fazeri pagarikoja küpsetised kohapeal

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel avas Fazer Kristiine Prismas uue pagarikoja, kus esimesena Eestis valmivad värsked küpsetised kaupluses kohapeal. 

Kristiine Prismas asuvas Fazeri pagarikojas valmib valdav osa müüdavatest pagaritoodetest kohapeal kodumaisest jahust professionaalsete pagarite kätetööna. Seega toimuvad kõik etapid alates taina valmistamisest küpsetiste ahjust väljavõtmiseni Kristiine Prismas.

Prisma tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul on uut kvaliteeti pakkuv Fazer pagarikoda klientide tagasiside tulemus, sest nõudlus värskete ja maitsvate pagaritoodete järele on pidevalt kasvanud.

«Prisma otsib alatasa võimalusi, kuidas tootevalikul üha enam klientide soove arvesse võtta ning ostukogemust paremaks muuta. Näeme, et kliendid soovivad järjest kvaliteetsemaid ja värskeid pagaritooteid.»

Fazer pagarikodade kontseptsioon sündis Soomes, kus erinevates kaubanduskeskustes küpsetavad käsitööleiba ühtekokku 64 Fazer pagarikoda ning ainuüksi eelmise aasta jooksul avati 16 uut pagarikoda. Selline kaubanduskeskuse sees tegutseva pagarikoja kontseptsioon on unikaalne kogu Baltikumis. 

Kristiine Prisma on esimene, kus uue kontseptsiooni järgi tegutsev Fazeri pagarikoda tööd alustab, et pakkuda nii kiiret ampsu kui pikemat nautimist soovivatele klientidele värsket ja kvaliteetset valikut. 

Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese. Prisma tegutseb Eestis alates aastast 2000 ja on kõige laiema valiku ja üks kõige soodsaima ostukorviga poekett Eestis. 

Prismal on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, neist Tallinnas asuvad Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prisma on avatud 24/7. 2019. aastal avab Prisma esimese supermarketi vanalinnas WW Passaažis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles