Tulevikutoidu jahil: maailmakuulsat Fazeri ritsikaleiba meilt veel osta ei saa

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fazeri pagarikoda üllatas külastajaid maailmakuulsa ritsikaleivaga, mida küpsetati pagarikoja avamise puhul 120 pätsi. Üks ritsikaleib sisaldab 70 ritsikat ning ühtekokku sõid külastajad nädalavahetusel ära tervelt 8400 ritsikat.

Kristiine Prismas avatud Fazeri pagarikojas näitasid sealsed pagarid erinevate pätside valmistamisviise ja pagarikoja piiramatuid võimalusi, küpsetades muuhulgas ka maailmakuulsat ritsikaleiba. 

«Meil oli suur rõõm näha, et Eesti tarbijad olid väga huvitatud sellest, kuidas maitseb tulevikutoit — ja nagu aimasime, oli tagasiside üdini positiivne. Soomes turule toodud putukajahust pagaritoode veel Eesti poelettidele ei jõua, kuid suur huvi ritsikaleiva vastu tõestas, et Eesti tarbija on uuenduslikele maitsetele rohkem kui avatud,» tõdes Fazer Eesti müügidirektor Meelis Tamm.

Tema sõnul olid külastajad väga rõõmsad ka värskete ciabatta'de, baguette'ide ja teiste hõrkude küpsetiste üle, andes hulgaliselt ideid ja soovitusi, kuidas pagarikoja sortimenti uuendada. «Pagarikoda võimaldab meil pakkuda Fazeri pagaritooteid kõige värskemal ja kvaliteetsemal kujul ning reageerida paindlikult sellele, mida tarbijad meilt ootavad,» lisas Meelis Tamm.

Eestis ainulaadne kontseptsioon, kus kaubanduskeskuses tegutseb ehe pagarikoda, on Soome tarbijatele väga südamelähedane. Põhjanaabrite juures on Fazeri pagarikojad palavalt armastatud ning soov osta poest otse ahjust võetud värskeid pagaritooteid aina kasvab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles