Abieluettepanek kohtusaalis: prokurör lavastas kohtuprotsessi, et advokaadist kallima kätt paluda (1)

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Dinetz ja Jen Lettman
Brandon Dinetz ja Jen Lettman Foto: Brandon Dinetz / SWNS.COM / Scanpix

Prokurör veetis viis kuud lavastades kohtuprotsessi, et oma advokaadist kallimat abieluettepanekuga üllatada.

28-aastased Brandon Dinetz ja Jen Lettman kohtusid tööpostil ja nende professionaalne suhe arenes kiiresti romantiliseks suhteks. 

Dinetz teadis, et ta tahab ettepanekuga kallimat üllatada ja sellepärast otsustas ta lavastada kohtuprotsessi Palm Beach Country Courthouse'is. Mees ütles, et naine peab kindlasti kohal olema, et tema avakõnet kuulata.

Dinetz organiseeris kohtuprotsessile kohtuniku, advokaadi, kaitsealuse ja 17 naise sõpra ja pereliiget, kes mängisid vandekohtunikke. 

Lettman puhkes nutma, kui mees talle armastust avaldas. «Tema ja mina oleme alati rääkinud abiellumisest ja me teadsime, et oleme kokku määratud, aga ma ei arvanud, et me nüüd lähiajal abiellume,» sõnas naine. 

Abieluettepanek tuli naisele üllatusena, sest koostöötamise ajal kuulasid nad tihtipeale kohtusaalis üksteise avakõnesid, nii et ühes kohtusaalis viibimine ei olnud esmakordne. «Ma ei teadnud selle kohtuprotsessi detaile ja ma ka ei küsinud,» tunnistas naine ja tõdes, et ta ei pööranud eriti tähelepanu enne, kui üks vandekohtunikest meenutas talle Brandoni isa. «Seejärel nägin ma enda isa ja olin suures segaduses. Kui ma oma õde märkasin, sain aru, mis toimub ja hakkasin nutma,» tunnistas Lettman.

Loomulikult vastas Lettman «jah», mille peale kogu vandekohus valjuhäälselt rõõmustas, kirjutab New York Post.

Brandon Dinetz ja Jen Lettman
Brandon Dinetz ja Jen Lettman Foto: Brandon Dinetz / SWNS.COM / Scanpix
Abieluettepanek kohtusaalis
Abieluettepanek kohtusaalis Foto: Brandon Dinetz / SWNS.COM / Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles