Miljonäride laste glamuurse elu hinnasilt võtab hingetuks

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

«Miljardäride beebid» piilub ülijõukate eksklusiivsesse maailma, kus on olulisel kohal beebid ja lapsed. Kohtume miljardäride käsualustega ning saame teada, mida nad oma teenuste eest küsivad.

Homses šokeerivas dokumentaalfilmis piilume erakordselt rikaste emmede-isside ja nende võsukeste magusasse unelmatemaailma. Kohtume inimestega, kes ahvatlevad rikkureid kulukate teenustega – külluslikud beebipeod, kordumatud laste sünnipäevapeod, kullatud beebivoodi ja muud ekstravagantsused.

Crystal de Gale korraldab peo peatselt sündiva lapse ilmaletuleku puhul Irene Majorile, miljardäri abikaasale ja viie lapse emale, kes ootab kuuendat last. Tema ülesandeks on täita pikk soovide nimekiri. Samuti oodatakse peo perenaise väljanägemiselt enneolematut glamuuri. Amanda X annab ülevaate enda tehtud luksuslikest laste vooditest, mis meenutavad lausa losse. Viimased neist on kaetud kullalehtedega, et anda neile veelgi suursugusem ilme ning küsida jahmatavapanevat hinda.

Heidame pilgu Lulu Gwynne'i poolt organiseeritud lastele vintage pidudele, mis korraldatakse ekstravagantsete hindadega. Üks pealelõunane pidu maksab lapsevanematele alates 28 500 eurot.

«Miljardäride beebid» on Kanal2 eetris homme kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles