Reaalne rüsin: kiire elutempoga ema kasutas ootamatut asja seelikuna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Kui sa oled kiire elutempoga ema, tead sa hästi, et igapäevane rööprähklemine ja rüsin võivad olla tõeliselt suureks väljakutseks ehk nagu ingliskeelses kultuuriruumis öeldakse: the struggle is real. Mõnikord tuleb kodust väljudes endale selga tõmmata, mis iganes parasjagu silmapiirile jääb, teinekord satub selga isegi see, mis sinna ehk algselt üldse mõeldud ei olnud.

Facebookis levib blogija Lori Farrelli postitus, kus ta on dokumenteerinud oma naljaka moeapsaka. «Kui sa tunned ennast täna läbikukkujana, siis tea, et mina kandsin sõbranna antud turvahälli katet, sest pidasin seda seelikuks.»

Nimelt sai lapseootel Farell oma sõbrannalt koti beebiriiete, beebitekkide ja muu taolisega. Kui ta koti sisu uurima hakkas, siis tõmbas ta sealt välja ühe triibulise riideeseme, mille otstarbest ta aru ei saanud. «Ma pesin selle ära ning lõpuks otsustasin, et tõenäoliselt on tegemist rasedatele mõeldud seelikuga. Kahtlus hinges tõmbasin selle selga ja läksin tööle,» ütles Farrell. «Tööle jõudes guugeldasin seda brändi ning mõistsin, et nad ei müü mitte riideid, vaid hoopis turvahälli katteid,» lisas Farrell.

Postitust jagas oma Instagrami lehel ka ettevõte, kust turvahälli kate pärit oli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Itzy Ritzy ? Chicago IL (@itzyritzy) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles