Beyonce'i jumestuskunstnik jagab imelihtsaid meiginippe

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS / Scanpix

Beyonce'i jumestuskunstnik Sir John jagab nippe, mida meikimisel arvesse võtta.

Meigipõhi 

Tõeliselt ilusa näonaha jaoks soovitab Sir John iga päev vähemalt 30-minutit treenida. Meigipõhja luues tuleks niisutav kreem kanda nahale vahetult enne jumestuskreemi, et vältida kuiva nahka. Kindlasti peaks sul olema vähemalt kahte tooni jumestuskreemi, tumedam toon suviseks perioodiks ja heledam toon talviseks ajaks. Oluline on vaadata, millise valguse käes meigipõhja lood ja meeles pidada, et naturaalne valgus on alati parem. Kindlasti ei ole peitekreemi vaja kasutada üle kogu näo, vaid ainult teatud kohtadel. Peitekreeme peaks olema kaks erinevat, üks punnikeste ja teine tumedate silmaaluste jaoks. 

Põsed

Sir John soovitab kasutada külma tooniga päikesepuudrit, sest see ei jäta oranži muljet. Särapuudrit tuleks kanda ainult näo küljele. Tupsuta seda pisut põsesarnadele ja peatu, kui jõuad silmade juurde. 

Silmad ja huuled

«Pole oluline, milline su nahatoon on, silmadele võid kanda ükskõik millist värvi,» kinnitab Sir John. Moodne meik on õhuke kiht jumestuskreemi ja punane huul. Külma alatooniga punane huulepulk jätab hammastest valgema mulje, kirjutab Marie Claire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles