Pilk peale! Eesti disain reklaamib Riia moenädalat

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Balti riikide suurim moesündmus – Riga Fashion Week tähistab käesoleva aasta märtsis 30. juubelit. Kümnendi tähtsündmuse reklaamplakatit valiti kaunistama Eesti moemaja Diano Arno looming.

Riia moenädala korraldaja Baltic Fashion Federation on uhke Riga Fashion Weeki pika ajaloo ja edu üle: 15 toimumisaasta jooksul on moenädala laval oma kollektsioone näidanud ligi 220 brändi. Lisaks Läti disaineritele, kes korraldaja sõnul üheskoos sündmusega aastast aastasse arenevad, on Riias kollektsioone esitlenud ka enam kui kahekümnest muust riigist kohale tulnud moemajad.

Juubelihooaega tähistavale Riga Fashion Weeki imago-pildile sai valitud Riia publiku poolt palavalt armastatud Eesti moelooja Diana Arno sügis-talv 2019/2020 kollektsioonist pärinev puhvjope, mille jäädvustas Läti moefotograaf Oleg Zernov, ning stiliseeris nõutud stilist ja Läti suurima moeajakirja Pastaiga moeosakonna juht Olga Kolotova.

«See on kahtlemata väga suur au meie väikese, kuid kiiresti kasvava moemaja jaoks,» ütleb Diana. «Riga Fashion Week on suurepäraselt ning väga professionaalselt korraldatud moesündmus, millel osaleme neljandat hooaega järjest. Juba 28. märtsil näitame Riias oma sügis-talv 2019/2020 kollektsiooni, mis on inspireeritud ikoonilistest, naiselikku ilu defineerivatest siluettidest. Kindlasti ei puudu kollektsioonist ka pilkupüüdvad detailid, uued, põnevad vormid ning talvehooajale omane pidulikkus – tõestuseks Riia moenädala juubelifotoks valitud rõõmsameelne litterjope.»

Riia moenädala reklaamplakat. Modell kannab Eesti moelooja Diana Arno loomingut.
Riia moenädala reklaamplakat. Modell kannab Eesti moelooja Diana Arno loomingut. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles