Jää hüvasti, Dylan McKay! Lahkunud Luke Perry mõtteid elust, armastusest ja üksildusest

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis 2015
Juulis 2015 Foto: Frederick M. Brown / AFP/Scanpix

Täna rabas kõiki 90ndatel aastatel teismeiga nautinud inimesi uudis – lahkunud on «Beverly Hills 90210» staar Luke Perry, kes kehastas kuulsat pahapoissi Dylan McKayd.

Jätame mehega hüvasti läbi tema enda mõtete.

«Ma tundsin end alati autsaiderina, kuid ma samastusin inimestega ekraanil. See pani mind tundma, et tahan ka ise ekraanile jõuda. Mulle tundus, et lõpuks jõuan sinna.»

«Eeskuju on keegi, kes surub sulle peale asju. Ma ei tunne, et see oleks õiglane.»

«Ma olin paras vembumees. Ükskord tõmbasin ma pähe suusamaski ning kasutasin koolisekretäri peal võltspüssi, lihtsalt selleks, et saada mõned oma sõbrad peale tundi kohustustest ära.»

«See [kuulsus] on raske ja vahepeal pöörane. See ikka veel hämmeldab mu ema. Ma läksin ühe aasta jõulude paiku koju ja meie murul olid fännid, kes lootsid mind näha.»

«Mulle meeldib käia autoga maastikusõitu tegemas. Mulle meeldib kalastada, süüa teha, kodus majandada. Ma isegi õppisin mingi aeg vehklemist.»

«Kui ma olin laps, neelasin ma telekat 24 tundi päevas. Nüüd, kui see on tegelikult 24 tundi päevas kättesaadav, teen ma harilikult muid asju. Kuid ma siiski vaatan telekat, mil saan.»

«Ma pole suurem asi kosjamoor. Ma usun, et inimesed peavad ise tegema omad valikud ja omad vead.»

«Ma ei muretse selle üle, et oleksin liiga suur staar.»

«Mingil hetkel kutsutakse kõiki «järgmiseks James Deaniks».»

«Mul on vedanud: ma olen alati tahtnud olla näitleja. Kuid mulle ei tundunud kunagi, et peaksin selleks seltskonda sulanduma. Ma vaatasin alati üles või edasi, mitte kunagi sisse.»

«Ma olen maapoiss.»

«Ma armastan oma lapsepõlvekodu ja seda, kust olen pärit. Sealsed inimesed on head inimesed. Kui nad ütlevad aitäh, siis nad ka mõtlevad seda.»

«Mul ei ole eluks palju tarvis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles