HITIHOIATUS: sel kevadel võtavad mehed snitti Vargamäelt!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargamäe Andres (Priit Loog) ja Pearu (Priit Võigemast)
Vargamäe Andres (Priit Loog) ja Pearu (Priit Võigemast) Foto: Allfilm

Kas sina oled juba «Tõde ja õigust» vaatamas käinud? Noh, isegi kui sa veel pole kinno jõudnud ja teadmised raamatust piirduvad keskkoolis kirjutatud kirjandiga, siis ära muretse - meestemood toob sulle Vargamäe sel kevadel koju kätte.

Nimelt sosistatakse meestejuuksurite maailmas juba mõnda aega, et sel kevadel võime näha, kuidas tänavatele jõuab ammu unustatud vana ehk Vargamäe Andresest eeskuju saanud vanaeestlaslik kesklahk.

Habemesõpradele ei tule ilmselt samuti ka üllatusena, et lisaks kesklahule hakkame nägema ka õige pea seda, kuidas mehed julgemalt oma habemeid välja kasvatavad ning tagasituleku teevad ilmselt võimsalt ka bakendbardid ehk põskhabe.

«See on kindlasti trend, mida julgemad jälgivad,» ütleb ka stuudio Lokitangid & Bubbles juuksur Jaanika E. «Minu juurde sellise sooviga tuldud pole. Küll on mõned, kes seda trendi juba mõnda aega kannavad.»

Niisiis, pange vaim valmis! Meeldib see meile või mitte, kui koos lumega mütsid peast sulavad, saame kõik uut mooduvärki, va kesklahku tervitada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles