Vogue moeekspert annab nõu: mida tööintervjuule minnes selga panna

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BRENDAN MCDERMID / REUTERS

Maailmakuulsa moeajakirja toimetaja ja moevaldkonna arvamusliider Anna Wintour annab nõu, kuidas valida riideid tööintervjuule minnes.

Wintour sõnas, et tema jaoks on alati huvitav jälgida, mis riietega kandidaadid otsustavad tööintervjuule tulla. Naine selgitab, et tihti on näha, et kandidaat on ostnud riietuse samal hommikul või eelmisel õhtul ega tunne end selles kuidagi mugavalt. Lisaks paneb ta tähele, et mitmel juhul ei lähe uued intervjuuks soetatud riided kuidagi kokku inimese enda iseloomu või olemusega.

«Tasub meeles pidada, et me ei palka sind sinu riiete pärast, riided ei tee sinu eest tööd ära,» kommenteeris Wintour. Ta meenutas kogemust, mil moeajakirjaniku positsioonile kandideeris noor mees, kes tuli intervjuule seelikus ja käekotiga. «Ma andsin talle koheselt sealsamas töö,» lisas naine, kes selgitas, et igal juhul tasub jääda iseendaks.

Anna Wintour toob näitena Kardashianite perekonda, kes on oma isikupäraga teinud säravat karjääri. Tihti on nemad esimesed, kes mõnd uut moelahendust proovivad, jäädes seejuures truuks enda iseloomule, vahendab Independent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles