5 sammu, kuidas oma nahk pimestavalt kauniks muuta

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosie Huntington-Whitley.





Credit: Justin Goff/GoffPhotos.com   Ref: KGC-03
Rosie Huntington-Whitley. Credit: Justin Goff/GoffPhotos.com Ref: KGC-03 Foto: KGC-03 / Justin Goff/GoffPhotos.com

Ilumaailmas lööb laineid nn Dumpling Skin ehk maakeeli pelmeeninahk, mille silmatorkav kuma paistab kaugustesse. Kuidas enda nahk sama sulnilt hõõguma panna? 

Ilus meik ja kaunis nahk käivad käsikäes. Kui hiljuti oli veel suureks tegijaks Glass Skin ehk nn klaasnahk, mil kõik keerles klaasklaari naha ümber, siis nüüd võlub vietnamlasest meigikunstnik Nam Vo sotsiaalmeediat uue hashtag'iga, milleks on Dumpling Skin ehk pelmeeninahk. Erilise efekti annab näole vaimustav kuma, mis jätab mulje, nagu oleks kogu nägu geniaalselt valgustatud, kuna jume paistab nii ühtlane ja täiuslik.  

Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @namvo

1. Kõik algab ettevalmistusest

Kui põhi ei ole piisavalt hea tasemel, siis pole suursugust hiilgust ka loota. Seepärast nõuab just see trend ülimalt korrapärast nahahooldust, kuid ilugurmaanidele pole  see ju mingi vaev. Mõned auruvannid, massaaž ja näorollerid, et naha verevarustus oleks tipptasemel, värskust lisavad seerumid ja iluampullid. Õrn koorimine kaks korda nädalas vabastab surnud naharakkudest ja laseb hoolduse toimeainetel paremini nahka imenduda. Ja kui veel niiskust nahale vaja, siis teevad kangasmaskid oma töö kiirelt ja korralikult.

2. Näoõli annab selle õige kuma 

Näoõlid niisutavad nahka ja neid tasub igapäevaselt kasutada, sest nad ei leevenda ainult punetusi, vaid on ka antibakteriaalsed ja annavad nahale kaitsekihi. Ideaalne, et tekitada endale pimestav Dumpling Glow.

3. Praimer teeb imesid

Hea praimer teeb pool tööd sinu eest ära — peidab punetused ja  poorid ning silub isegi väiksemaid kortse. Selle meigi juures ei ole muidugi mõtet matistavat praimerit kasutada, kuna teema on ikkagi sära ja hiilgus. 

4. Läheb lahti!

Pintslid ja švammid välja — aeg kätel käia lasta! Vali jumestuspõhjaks kerge jumestuskreem ja peitekreem, mis lasevad nahal läbi kumada. Kanna jumestuskreem pigem sõrmedega peale. Peida tumedad silmaalused ja muud defektid, et kuma ei läheks kaotsi.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @namvo

5. Kõige tähtsam

Mis siin rääkidagi? Muidugi highlighter ja kordades rohkem kui seni! Meigikunstnik Nam Vo kõige tähtsam soovitus: mitte kunagi ära kanna highlighter'it kuivale nahale! 

Allikas: Brigitte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles