Kingi endale ja teistele parem päev! 7 väikest asja, mida teha juba täna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kellegi teise jaoks heateo tegemine ei tee mitte ainult kõnealust inimest rõõmsaks, vaid muudab ka sinu enda päeva paremaks. 

The Eveygirl on kirja pannud seitse väikest asja, mida võiksid juba täna proovida. 

1. Osta järjekorras enda taga seisvale inimesele kohvi

See ei ole meile eestlastena just kõige iseloomulikum käitumine, aga teinekord, kui tahad võõrale inimesele rõõmu valmistada, tasub seda katsetada.

2. Saada sõbrale sõnum

Tihti unustame kiire elutempo juures oma kallitele inimestele öelda, kui olulised nad meile on. Võta see hetk ja saada oma sõbrale sõnum.

3. Jäta töökaaslase lauale sõnum

Väike märkmepaber positiivse sõnumiga, kus on kirjas, kui hea kolleegiga on tegemist, teeb su töökaaslase tuju heaks ja mõjub hästi ka töökeskkonnale.

4. Tee komplimente

Kellelgi on seljas eriti ilus mantel? Ütle seda talle. Su kolleeg sai oma ülesandega suurepäraselt hakkama? Ära hoia kiitusega tagasi.

5. Helista oma pereliikmetele

Millal sa viimati oma vanaemale helistasid? Leia oma päevas hetk ja tee see telefonikõne. 

6. Vii kontorisse midagi maitsvat

Küpseta kodus oma lemmikutele töökaaslastele midagi maitsvat või haara kaasa tahvel šokolaadi. Tööpäev saab mööda kohe palju kiiremini. 

7. Hoia ust

Pole midagi lihtsamat, kui hoida enda järel tulevale inimesele ust lahti. Väike liigutus, aga tähendab palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles