Noor kuum silmarõõm? Suhteekspert hoiatab, miks see ei pruugi hästi lõppeda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Suure vanusevahega suhted on viimase aasta jooksul palju tähelepanu tõmmanud ning paljud inimesed, kellel on endast tunduvalt vanem või noorem partner, kinnitavad, et see on õnneliku suhte saladus. Aga kas see on tõesti nii?

Suhteekspert Tracy Cox vaatleb asja Femailis lähemalt ning toob välja, millised on noorema mehega suhtes olemise tegelik palg.

Noorema mehe plussid

  • Noorus on atraktiivne. Nad pole mitte ainult füüsiliselt, aga ka vaimselt noored. Neil on rohkem energiat ja elujõudu. Nad on optimistlikumad ja vähemküünilised. Neil on vähem pagasit.
  • Seks on üle mõistuse hea. Lihaselised kehad, peenised, millel on alati sind hea meel näha... Enamikul noortest meestest on lõputu seksuaalenergia, kõrge libiido ja nad on voodis vastupidavad.
  • Noored mehed hoiavad sindki noorena. Nad pole toredad mitte ainult voodis, vaid ka linade vahelt väljas. Nad ei heitu edukatest naistest, kuid hea meelega tutvustavad sulle uusi ja toredaid tegevusi.

Noore mehe miinused

  • See on tore... aga mitte kauaks. Nad on lühiajaliselt huvitavad, pikas perspektiivis on aga suure vanusevahega suhted keerulised.
  • Teie seksuaalne stiil ei klapi. Meie suguelundid vananevad koos meiega – peenised lõtvuvad, vagiina muutub tundlikumaks. Kui te olete sama vanad, siis ei ole siin probleemi, kuid kui sa oled 50+ ja su partner on 25+, probleem ilmselt tekib. Ka muutub ajas meie seksuaalne stiil, me keskendume rohkem eelmängule, noorte meeste fookuses on aga sageli vaid penetratsioon.
  • Lapsed tekitavad küsimusi. Sinul on juba lapsed suureks kasvatatud ning tahad vabadust nautida, tema aga tahaks pere luua. Lisaks ei pruugigi sa enam fertiilses eas olla, seega on suhe algusest juba hukule määratud.
  • Generatsioonivahe. Ta ei tea, kes on Tony Bennet, ta pole vaadanud «Päästja koolikella». Te räägite sageli täiesti erinevat keelt, sest teie kultuuriline taust on väga erinev.
  • Sissetulekute vahe. Mida noorem mees, seda finantsiliselt ebakindlamas seisus ta tõenäoliselt on. See tähendab, et pikas plaanis pead ilmselt sina majandusliku koormuse enda peale võtma.
  • Sa väsid õpetaja rollist ära. Ükskõik, kuidas sa püüaks seda stereotüüpi ümber lükata, oled sina vanema inimesena targem ja elukogenum ning sinust saab paratamatult õpetaja.
  • Teie eluratas on erinevas kohas. Väga palju sõltub sellest, mis faasis te oma eludega olete. Karjääri tipul olev inimene pühendab palju tööle, kui aga inimese elu sisuks on õpingud, on tema prioriteedid hoopis teistsugused.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles