Mida teha, kui lähedased ei kiida sinu uut silmarõõmu heaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kuidas reageerida olukorras, kus sinu sõbrad ja perekond kahtlustavad, et sinu uuel armastusel ei pruugi olla parimad kavatsused? Millal sa peaksid neid kuulama ja millal pigem ignoreerima?

Enne kui sa hakkad isegi kaaluma, kas süüdistusel võib tõepõhi all olla, hinda oma suhet selle inimesega, kes sulle selliseid mõtteid pähe paneb. Õige oleks endalt esmalt küsida: kes on see inimene, kes mulle seda räägib? Kui tegemist on tõepoolest usaldusväärse isikuga, siis võta teda kuulda. Aga kui sa pole inimese usaldusväärsuses päris veendunud, siis ära tegutse uisapäisa.

Kui sinu eraellu sekkub inimene, keda sa oled teadnud juba aastaid, siis tasub tema arvamust arvesse võtta – tõenäoliselt soovib ta sulle siiralt head. Mõni inimene annab nõu aga puhtalt kadedusest või soovist sinu suhet provotseerida.

Keegi ütles sinu suhte või abielu kohta midagi negatiivset? Enne muretsema hakkamist kuula enda sisetunnet. Kui sinu kõhutunne ütleb, et kõik on korras, siis tõenäoliselt ongi. Tihti on aga nii, et kui keegi teine vihjab millelegi kahtlasele, siis sinu enda kõhutunne on sellest ka juba märku andnud.

Tegutseda tohib ainult pärast seda, kui oled kuuldud kriitika eneses läbi töötanud. Siis võid otsustada, kas võtta midagi ette või mitte. Oma kõhutunde usaldamine on tihti parim valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles