Peaaegu 7-kilose beebi sünnitanud ema: sünnitus oli üsna vägivaldne

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Joi Buckley on verivärske ema, kuid oma sünnituslugu on tal põhjust uhkusega ilmselt rääkida aastaid: ilmale tuli tõeline rekordbeebi!

Möödunud teisipäeval sündis pärast vaevalist sünnitustegevust tütreke Harper, kes kaalus 6945 grammi ehk peaaegu seitse kilo. Buckley sõnul ei suutnud ta pärast sündi päevi kõndida ning tal oli tunne, nagu oleks ta jäänud kahe veoauto alla.

Beebi annab juba praegu välja pooleaastase mõõdu ning tal on peas korralik juuksepahkamas. Ühtlasi on tegemist suurima titega, kes on Arnot Ogdeni meditsiinikeskuses New Yorkis sündinud.

«Ma teadsin, et ta on suurt kasvu, aga ma ei oodanud seitsmekilost beebit,» ütles Joi väljaandele WETM.

Sünnitusel olid abiks kolm doktorit, kasutati vaakummeetodit ja lõpuks sündis 60-sentimeetrine Harper keisrilõikega.

«See oli üsna vägivaldne,» räägib ema. «Ta jäi mu roiete alla kinni.»

Harper viidi intensiivraviosakonda, kuid eeldatavalt pääseb peagi koju, kus ka ema taastub. Juba saab Joi kõndida ning tunneb end paremini.

Joi ja tema abikaasa Normani jaoks on Harper teine bioloogiline, kuid kolmas laps. Mõlema vanema perekonnas on suured beebid üsna tavalised.

«Me oleme temasse armunud,» on aga Joi uue ilmakodaniku saabumise üle arusaadavalt rõõmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles