GALERII: ilusad ja kuulsad Iris Janvier uue poe avamisel

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 20. märtsil avas Eesti moemaja IRIS JANVIER oma esimese elustiilipoe uksed. Õhtul toimus ka uue kevadsuvise ready-to-wear kollektsiooni esitlus Tallinn Fashion Week raames. 

Uue Iris Janvier' concept store siselahenduse autoriks on sisearhitekt Kärt Tähema, kellega loominguliselt sujuvas koostöös jõudsime lahenduseni, mis peegeldab suurepäraselt Iris Janvier kaasaegse naise maailma.

Sisekujunduses jälgiti konkreetset ja puhast joont mängides betooni ja toore metalli jõulisusega. Sisearhitekt lõi karge tausta, millel sõna saavad nii Iris Janvier kollektsiooni ajatud riideesemed kui ka hooajamood - värvid, mustrid, lõiked ja materjalid.

Eesti moedisaini poe sisustuses kasutati muidugi ka Eesti disainerite loomingut. Poe kujundusest leiab Elmet Treieri, Tõnis Vellama ja Annike Laigo loodud esemeid. 

«Oleme moebrändina on pidevas muutumises ja arengus ning meie concept store ajatu sisekujundus on suurepäraseks pinnaks meie uute disainide esitlemiseks,» ütlevad tegijad ise.

Vaata, kes olid eile avamisel kohal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles