Mida teha, kui mees ei lepi eitava vastusega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kuidas tõestada kangekaelsele ja liialt sihikindlale mehele, et kui sa ütled «ei», siis just seda see tähendabki?

Mida siis ikkagi hakata pihta mehega, kes ei lepi eitava vastusega? Küsimus, mida paljud naised peavad endalt elu jooksul küsima, sest alati leidub see üks tüüp, kes usub, et sinu südame võitmine on ainult aja küsimus. Ja olgem ausad, sa ei saa seda kutti milleski süüdistada, sest mõned naised tõepoolest tahavad, et mehed enne jah-sõna kuulmist kõvasti pingutaks. Seega pole ime, et meestel on kohati raske aru saada, millal naised mõtlevad «ei» tõsiselt ja millal see tähendab lihtsalt seda, et mees peaks tema püüdmisega rohkem vaeva nägema.

Oled talle öelnud nii näost-näkku kui ka sotsiaalmeedias, et ta sa ei ole temast huvitatud? Oled kannatlikult ja viisakalt oodanud, et ta saaks aru, et sinu suust ei kõla temale iialgi jaatust? Lõpuks oled ta isegi blokeerinud ja iga hinna eest vältima hakanud, kuid ta ei saa ikka aru? Nüüd on tõenäoliselt aeg oma käitumist radikaalselt muuta, sest iga vähegi arukas mees saaks selleks hetkeks aru, et naine päris tõsiselt ei ole temast huvitatud.

Iga täie mõistuse juures olev naine saab aru, et välja kutsumises ei ole midagi halba, seega ei reageerita kutsele otsekohe kuidagi ebaviisakalt, isegi kui teatakse, et see mees neile iial romantilisel tasemel huvi ei pakuks. Samuti saab iga mõistlik mees aru, et naise jahtimisel tuleb püsivus kasuks ainult teatud piirini, pärast seda muutub see pigem ahistavaks. Aga kui kõikidest pingutustest hoolimata ei õnnestu mehele viisakalt selgeks teha, et sa ei ole temast huvitatud, siis ei jää muud üle kui oma suhtumist 180 kraadi muuta. Kui mees heaga ei mõista, siis ehk hirmutab sinu ülbe ja vastik suhtumine ta lõpuks eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles