Need 3 huulevärvi on ideaalsed heleda jumega naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julianne Moore
Julianne Moore Foto: Dimitrios Kambouris / AFP

Ideaalne huulevärv muudab meie välimust nagu võluvitsaga. Heleda ja kahvatu nahaga naistele on aga õigete varjundite leidmine paras pähkel.  Millega tuleks arvestada?

Tume huulevärv, nii efektne ja dramaatiline, kui ta teoorias ka pole, jätab sageli näole väga väsinud ilme, kui ülejäänud meik seda sobivalt ei tasakaalusta. Eriti riskantne on tume huul just kahvatu naha puhul ja seetõttu soovitatakse ploomilillasid, tumepunaseid ja lillasid toone vältida. 

Seevastu kindlad soosikud on roosipuidutoonid, korallikarva huulevärvid ja tomatipunane. 

1. Roosipuit

Üsna raske on konkreetset tooni roosipuidu all ette kujutada — ometi on see just see õige toon kahvatu naha puhul. Roosipuit ehk segu pruunist ja roosast on portsellannahale ääretult sobiv. Ja mitte ainult seda! Ta sobib ka enamiku silmameikide juurde nagu valatult. 

Emma Stone
Emma Stone Foto: Laurent VU/SIPA / Laurent VU/SIPA

2. Korall

Korallhuulepulk lihtsalt peab olemas olema! llusad pruunikad alatoonid ainult rõhutavad heleda naha ilu. Liiga ere korall ei tule aga sugugi kasuks, kuna huuled mõjuvad kitsamana, kui nad on, ja nahk kahvatumana, kui sa ehk tahaksid. 

Isabelle Huppert 
Isabelle Huppert Foto: Nicholas Hunt / AFP

3. Tomatipunane

Kui sulle meeldibki klassikaline Lumivalgekese välimus ja tahad oma suursugust alabasternahka rambivalgusse seada, vali tomatipunane, mis on heleda ja tumeda tooni kuldne kesktee. See ebatavaline värvus sobib ideaalselt su nahaga ja annab kahvatule toonile sümpaatse varjundi, ilma et mõjuks liiga kontrastselt. 

Nicole Kidman filmis «Moulin Rouge»
Nicole Kidman filmis «Moulin Rouge» Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan

Allikas: Jolie

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles