5 kõige levinumat põhjust, miks abielus naised petavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Petavad mehed ja petavad ka naised, see on tõenäoliselt juba kõigile selgeks saanud. Ja midagi pole teha, kuid erandiks ei ole ka abielus inimesed.

Täna võtame ette naised ja petmise. Toome välja viis kõige levinumat põhjust, miks abielus naised üle aisa lööma kipuvad.

1. Hooletussejätmine

Kui uskuda kõlakaid ja sotsiaalmeedias levivaid lugusid, siis võib väita, et abielus mehed kardavad üha vähem teiste naistega ringi lasta. Ja paraku jätavad mehed seda tehes omaenda naised hooletusse, kes siis omakorda tähelepanu ja hellust mujale otsima lähevad.

2. Vana arm ei roosteta

Mõnikord ei ole mehe truudus või truudusetus asjaga üldse seotud, juhtub lihtsalt see, et vana armastusega kohtudes löövad peidetud tunded taas lõkkele. Naine ei pruukinud oma sellistest tunnetest isegi teadlik olla, kuid nende lahvatades ei suuda ta ennast tagasi hoida.

3. Kättemaks

Kui mees jääb oma naisele petmisega vahele ja seda isegi kahetsema ei kipu, siis võib naine tunda, et tahab talle tagasi teha. Teise mehe käte vahele jooksmine võib järsku tunduda lausa loogiline ja normaalne. Tegelikult selline teguviis pole kaugeltki lahendus, sest kui sa mehele andestada ei suuda (ja võib-olla ta seda ka ei vääri), siis ei ole teie suhtel tulevikku ja targem oleks lahku minna.

4. Halb seks

Mõnikord juhib petmise juurde lihtsalt asjaolu, et naine otsib paremat ja seiklusrikkamat seksi. Ja kui naine on seda kord saanud, siis võib juhtuda ka seda, et ta ei tahagi enam vana juurde tagasi pöörduda.

5. Rahalistel põhjustel

Mõne naise soov liikuda karjääriredelil kõrgemale ja kaugemale on lausa nii suur, et selle nimel ollakse vajadusel valmis kasvõi teise mehega voodisse minema.

Raha ei ole kusjuures mitte ainult sage põhjus petmiseks, vaid see on ka põhjuseks, miks paljud oma abielu kogunisti lahutada otsustavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles