PARIMATE GALERII. Kes oli kõige paremini riides Tartus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu moepublik on stiililt sama äge nagu mõnes moepealinnas! Rokkivad haldjad, seksida pidžaamad ja vabariigiaegse hõnguga piltpostkaardid - vaata kümmet parimat ja võta šnitti! Kas leiad siit ennast või oma tuttavaid?

Armsad moesõbrad - mitte kõiki superstiilseid pole meil au tunda. Kuid see pole põhjus parimad ausalt välja teenitud tunnustusest ilma jätta. Teeme koostööd - kui Sina tunned kedagi, kes on pildil, kirjuta: kristina.herodes@postimees.ee Nautige stiilsete esikümmet!

Stiilsed mehed Peter Napoliello ja Haldo Oravas
Stiilsed mehed Peter Napoliello ja Haldo Oravas Foto: Kristina Herodes
Üleni mustriline, pidžaama stiilis pükskostüüm kuulub endiselt moehittide hulka. Kuid mitte igaüks ei oska seda sama šarmantselt välja kanda! Pildiltuntud Läti moblogija ja stilist Tina Ray.
Üleni mustriline, pidžaama stiilis pükskostüüm kuulub endiselt moehittide hulka. Kuid mitte igaüks ei oska seda sama šarmantselt välja kanda! Pildiltuntud Läti moblogija ja stilist Tina Ray. Foto: Erlend Staub
Stiilipuhas moeperekond – Eda-Liis Kann helesinises, ulja õlaga Kirill Safonovi kleidis, Haldo Oravas erakordse filigraansusega paika timmitud mustrite, toonide ja tekstuuridega ülikonnas ning tilluke moefänn Marta Rosita šikis mantlikeses ja romantilises neerupluusis. Nagu piltpostkaart!
Stiilipuhas moeperekond – Eda-Liis Kann helesinises, ulja õlaga Kirill Safonovi kleidis, Haldo Oravas erakordse filigraansusega paika timmitud mustrite, toonide ja tekstuuridega ülikonnas ning tilluke moefänn Marta Rosita šikis mantlikeses ja romantilises neerupluusis. Nagu piltpostkaart! Foto: Erlend Staub
Krõõt Kiviste sihvakas tantsijafiguur on julgete mustrite kandmiseks lausa loodud. Must-valge graafika elab kleidil oma elu, põnevust lisab geomeetriline varrukalõige. Kapriisne stiil, mida saavad endale lubada vaid julged, rühikad ja sihvakad.
Krõõt Kiviste sihvakas tantsijafiguur on julgete mustrite kandmiseks lausa loodud. Must-valge graafika elab kleidil oma elu, põnevust lisab geomeetriline varrukalõige. Kapriisne stiil, mida saavad endale lubada vaid julged, rühikad ja sihvakad. Foto: Erlend Staub

Vaata kogu galeriid ja naudi puhast silmamõnu!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles