Reedel lõppeb Merkuuri retrograad: nõuandeid, kuidas sel nädalal mitte lolliks minna

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Alates 5. märtsist on Merkuur taas retrograadis olnud. Kas oled ehk märganud, et suhtlus on muutunud keerulisemaks? Et töö- ja eraasjad ei suju? Et ootamatult tabavad kõiksugused takistused ja mured? Selles kõiges võid süüdistada Merkuuri retrograadi. Kuid õnneks on ametlikult käes Jäära valitsusaeg, mis annab elule uued värvid ning toob õnne ka armastuses ja karjääris.

Kuidas siis see segane aeg üle elada, ilma närvivapustust saamata? Ära alusta millegi uuega. Keskendu tagasivaatamisele, tehtu analüüsimisele. Uute lubaduste asemel uuenda vanu. Ole valmis, et pead end palju kordama. Kohtu taas vanade sõpradega, puhu uuesti lõkkele armuleek.

Selle viimasega tasub olla ettevaatlik. Merkuuri retrograadi ajal võib su ellu taas jõuda vana silmarõõm, kuid sageli on suurem eesmärk lõpetuse leidmine, mitte seetõttu, et tegemist oleks «selle ühega, kes pääses minema».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles